Областната болница в Кърджали кани децата да рисуват здравето Лечебното заведение обяви конкурс на тела „Здраве за мен, здраве за всички“

Нов живот

МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски» в Кърджали обявява конкурс за детска рисунка на тема: „Здраве за мен, здраве за всички!». Той се организира по повод 7 април – Световния ден на здравето.

Целта му е децата да разкрият своето разбиране на думата „здраве” и да изразят представата си чрез изкуство. Право на участие имат всички ученици от I – XII клас в две възрастови групи: от 1 до 5 клас и от 6 до 12 клас.
Форматът на рисунката не трябва да надвишава 35/50 (в сантиметри). Няма ограничение в стила и техниката на изпълнение.
Рисунките ще бъдат селектирани от специализирано жури.
На 08 април 2024 г. в МБАЛ“Д-р Ат. Дафовски“АД ще бъдат обявени резултатите от конкурса и ще бъдат наградени победителите.
Резултатите ще бъдат публикувани на сайта на МБАЛ“Д-р Ат. Дафовски“АД https://www.hospital-kj.com и фейсбук страницата https://www.facebook.com/hospitaldafovski/?locale=bg_BG

Рисунката трябва да е оригинал и собственост на автора.
На гърба на картината да бъде попълнена следната информация: Име на автора, заглавие, техника, размер в сантиметри, телефон за връзка, навършени години и учебно заведение.
Творбите се приемат от 15март до 22 март / от 11.00 до 12.00 и от 14.00ч до 16.00ч в МБАЛ“Д-р Ат. Дафовски“АД на 5 ет. 1 каб.
тел.за контакти 0887002703.
Краен срок за получаване на творбите – 22.03.2024 г.

Последвайте ни и във Facebook

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *