Адлен Шевкед в Черноочене: Инвестициите са единствения вариант  за намаляване на безработицата Народният представител от кърджалийската листа на Движението за права и свободи се срещна с представители на местната власт

Исмет ИСМАИЛ

Изнесен приемен ден за жителите на село Черноочене и района проведе народният представител от кърджалийската листа на Движението за права и свободи Адлен Шевкед.

На срещата в партийният офис присъстваха председателят на Общински съвет – Черноочене и на общинското ръководство на ДПС инж. Месру Мюмюн, зам.-кметовете инж. Ергин Дурмушев и Ферхад Фархад, секретарят инж. Рушен Фейзула, служители, кметовете и кметските наместници на населени места, граждани и други.

Пред народния представител бяха поставени въпроси от различно естество. Качествено здравно обслужване на малките населени места, подобряване на инфраструктурата, проблеми, свързани със здравната информационна система бяха само малка част от тях.

Адлен Шевкед се ангажира да съдейства пред различните институции и където е в неговите компетенции.

Привличането на инвестиции е единственият вариант за намаляване на безработицата. В тази посока правилно се е ориентирала и ръководството на Община Черноочене. Това е постижима цел и ще подобри икономическото равнище на района. Инвеститорите търсят по-сигурна политическа и нормативна среда на национално ниво, смята народният представител от ДПС Адлен Шевкед.

Тя заяви, че това е поредната среща на народните представители от ДПС с хората от региона. Може да бъдете уверени, че това няма да бъде първа и единствена среща с избирателите. Искрено се надявам да може да помогнем на тези, които са потърсили нас, коментира депутатът.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *