Джевдет Чакъров в Джебел: Важно е на евроизборите да имаме добър резултат, за да се чува нашият глас и да защитаваме българските интереси Избори за Европейски парламент 2024

ДПС може и трябва да се представи достойно на парламентарните избори на 9 юни, защото сме стабилната предвидима политическа сила в политическия и парламентарния  живот на  страната. За евроизборите също е важно да имаме добър резултат, за да се чува нашия глас, нашите позиции, да защитаваме българския национален интерес. И досега Илхан Кючюк, Искра Михайлова и Елена Йончева са ни представлявали достойно. И съм убеден, че пак ще ни представляват. Като водач на тази листа се гордея с нея. Залагаме и на младите хора. Трябва да им дадем шанс с тяхната енергия да се чува техния глас в Европейския парламент, каза от празничната трибуна в Деня на Джебел председателят на ДПС и водач на кандидатската листа на ДПС за членове на Европейския парламент доц. д-р Джевдет Чакъров.

Само чрез мир, просперитет и благоденствие ще изградим общото ни бъдеще, ще бъдем част от НАТО и от Европейския съюз. Само тези съюзи ще защитят правото ни на идентичност, име, религия, и ще ни направят горди граждани на Република България. И ще носим в сърцето ни България независимо къде се намираме, дали в Анкара, Истанбул, Измир или в Берлин, Брюксел, Вашингтон, защото България е нашата Родина, защото ние работим за нейния просперитет. И днес всички издигат българското знаме за своите успехи – и Ружди от Ветово, и Нургюл от Крепча. Пеят химна на Република България, заедно с Иван и Драган. Това е българският етнически модел – да направим успеха за всички ни, и да му се радваме, както днес се радваме на придобивките в община Джебел. Казахте, че Джебел се е променил и придобивал европейски вид. Е какъв вид друг да придобива, като кметът на Джебел Неджми Али беше евродепутат, изтъкна каза заместник-председателят на Централния съвет на ДПС и кандидат за член на Европейския парламент Илхан Кючюк.

България днес е разделена. И ние имаме огромния ангажимент, но трябва да имаме и огромния кураж да направим новата промяна, да обновим България, да направим така, че хората да бъдат оценявани по качествата, които имат, а не по това откъде идват, какъв цвят на кожата имат, каква религия изповядват, защото това не е европейския модел. Това е модел, който е отминал. Европейският модел е ясен – тази партия, която спечели изборите управлява. Ако не може да управлява, съставя коалиционно правителство, добави Илхан Кючюк.

Тука няколко пъти казаха, ние ще обновим България – обновяваме я, но ние можем да обновим Европа с този площад, с вашата енергия, с всичко, което Вие правите в Джебел, с подкрепата, която давате на Движението за права и свободи. Ние имаме силата заедно с Вас да обновим и България, и Европа. И наистина е много лесно – с номер 28 на 9 юни, заяви от празничната трибуна Искра Михайлова – заместник-председател на Централния съвет на ДПС и кандидат за член на Европейския парламент.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте ни и във Facebook