Централният лъч на ДПС започна от Черноочене обиколката в област Кърджали Местни избори 2023

Исмет ИСМАИЛ

Жителите на община Черноочене отново ще потвърдят своята подкрепа за Движението за права и свободи на предстоящите местни избори на 29-ти октомври, както винаги до сега.

Това увериха днес десетките членове, симпатизанти и съмишленици председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

С посещение в общинския предизборен щаб на ДПС в село Черноочене започна подкрепата на лидера Мустафа Карадайъ и Централния изборен лъч на партията в област Кърджали, за кандидатите на ДПС за предстоящите местни избори.

Заедно с Мустафа Карадайъ бяха социалният експерт на ДПС д-р Хасан Адемов, областният председател на ДПС Ресми Мурад, народни представители Елван Гюркаш, Байрям Байрям, Адлен Шевкед и Павлин Кръстев, и други.

На срещата присъстваше кандидатът за кмет на Община Черноочене инж. Айджан Ахмед, Председателят на Общински съвет на ДПС-Черноочене Бедрие Газиюмер и водач на кандидат съветническата листа, Кметът на Община Черноочене Айдън Осман, членове на Общинския съвет на партията, кандидатите за кметове на кметства в общината от ДПС, както и кандидат съветниците от партийната листа.

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ заяви, че в Черноочене живеят едни от най-сплотените хора. Тук лептата е високо вдигната. Община Черноочене е еталон как ДПС разрешава проблемите на малките общини и малките населени места. Вярвам, че и за напред тази лепта ще се поддържа на високо ниво, подчерта той.

Пред множеството председателят на общинския изборен щаб и водач на кандидат-съветническата листа на ДПС Бедрие Газиюмер заяви, че предизборната кампания в община Черноочене стартира с пълна сила. Срещи ще се проведат в над 50 места. На територията на община Черноочене избори ще се провеждат, за 32 кметове на кметства и 17 съветници в Общинския съвет. ДПС-Черноочене си поставя за цел да спечели изборите за кмет на Общината, за кметове на всичките кметства и квалифицирано мнозинство в Общинския съвет. Призова всички жители да отидат до урните, за постигне на висок изборен резултат.

В изказването си кандидатът за кмет на Община Черноочене инж. Айджан Ахмед заяви, че сега е време да достигнат до всеки един жител, да се запознаят с техните очаквания и да търсят решения на проблемите им. Ще работя с цялото си сърце, за да надградим и развиваме Община Черноочене и да задържим колкото се може повече хора тук, в родните им места, подчерта инж. Айджан Ахмед.

Кметът на Община Черноочене Айдън Осман заяви, че като отговорна политическа партия са поели ангажимент да превърнат района в приятно място за живеене на всички жители. Дълги години ДПС дава сигурност, спокойствие и увереност. Така ще е и за напред, каза Айдън Осман. Той пожела успех на всички кандидати.

Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление!