Посолството на Русия в София: Благодаря за подкрепата на фона на пороя от агресивна антируска пропаганда

Посолството на Русия в София публикува позиция на официалната си страница във Facebook на фона на руската инвазия в Украйна.

„Скъпи приятели на Русия в България! Изразяваме сърдечна благодарност за многобройните думи на подкрепа, които получаваме в Посолството на Русия. Въпреки пороя от агресивна антируска пропаганда, фейкове и неприкрити глупости, които днес масово са тиражирани, включително и в български медии, вие искрено се тревожите за нашата страна, за бъдещето на руско-българските отношения. Заедно с вас ние споделяме възмущението от това, как в тези дни се правят опити да се опетни, да се изопачи, да се стъпка в калта всичко, което е свързано с Русия. А нас с вас, руснаците и българите, да ни скарат“, посочват от дипломатическата мисия.

„Искрено сме признателни на всички вас – преподаватели и студенти, журналисти, писатели, свещеници, представители на политически партии и обществени организации, бизнесмени, лекари, дипломати, военни, дейци на науката и изкуството, а също така на много и много други граждани на България. И разбира се, на живеещите тук съотечественици, които не са поели предателския път на власовци и бандеровци. Нашата страна е минавала в своята история през най-тежките изпитания. Ще преодолее и днешните трудности. Вярваме, че традиционните приятелски отношения между руснаците и българите, като преминат сериозна проверка за издръжливост, рано или късно ще придобият нови хоризонти за развитие“, подчертават от посолството.

Източник: Нова ТВ

17 Отговори

  1. valentin0062@abv.bg каза:

    АЗ като българин се чувствам неудобно от пороя лъжи, зле премерена пропаганда по адрес на РУСИЯ ! Господа, простете, България ще бъде признателна за помощта, която РУСИЯ Е оказвала и оказва на НЕДОСТОЙНАТА ни Родина!

    • Мартин Петров каза:

      Завинаги ще бъда твърд с моето решение което съм направил .Да уважавам Русия и нейният народ .Завинаги Братя .

  2. Мариана каза:

    Руската мечка и българският лъв эаедно эа винаги.

  3. Веселин Чавдаров каза:

    На 3 март всички заедно на Шипка. Нека види света , че САЩ не може да ни раздели !

  4. Студио Х каза:

    Правителството на България е с/у Русия, но българският народ е с Русия!

  5. Богданов каза:

    По кръв сме роднини. По християнска вяра сме братя. Кой може да раздели това което Бог ИЕОВА е свързал? Иисус Христос бди денонощно над нас и чака Отца да му каже „Тръгвай!“ . До тогава ще се браним, както апостол Петър бранеше Учителя си. Давай Русия!

  6. Анонимен каза:

    Ни шаг назад,патаму що мъй с ВАМИ!!!БАЛГАРСКИ НАРОД никогда не забудет то що въй зделали за нас.ВПЕРЬД РЕБЯТА!!!

  7. Анонимен каза:

    БОГ С ВАМИ, А МЪЙ ВМЕСТЕ ДО ПОБЕДА!!!

  8. Валентин каза:

    “ Няма сопа, която да избие Русия от сърцето на българина!“- капитан Петко войвода.

  9. Надежда Накова каза:

    Я люблю страну Болгарию, ее людей, но с огромным презрением отношусь к тем, кто последнее время так злобно и назаслуженно плюет в чистую душу России.Там, в управленческой верхушке, нету болгар, а есть только предатели и подхалимы, которые кланяются чужим повелителям. Независимо, что я много лет проживаю в Болгарии, для меня Россия самое ценное, самое дорогое и самое любимое и важное!!!!!!!

  10. Божидар Малчев на каза:

    Винаги сме били братя и си оставаме такива

  11. Румен каза:

    Винаги със Русия никога на война със Русия това е лично мое мнение

  12. Украйна каза:

    Спрете войната и избиването на невинни хора и деца.Има ли разумни политици на Кремъл?

  13. н.Попов каза:

    По нареждане на другаря Путин тридесет минутния часовник е пуснат всеки момент е възможен апокалипсиса!Да умре това човечество!

  14. н. Попов каза:

    Да умираме! Часовника е пуснат!

  15. Анонимен каза:

    Кой ще върне убитите и изгорените над 14 000 човека от Донбас и Луганск включително и българи. Тия дето казват сега „а“ трябва да кажат и „б“ . Сигурно не им отърва. И друго да Ви са честити новите цени на дизела които станаха 3 лв. за литър. Сигурно пак няма виновни.

  16. Анонимен каза:

    Чета всичко коментирано по-горе,а посланик Митрофанова била виновна! Сега изкараха,че и Президента не бил обективен.Кога ли ще са следващите избори?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *