„Крумовград” срази като гост „Сокол” /Марково/ с 5:0

Нов живот

Отборът на „Крумовград”  победи вчера като гост с 5:0 „Сокол” /Марково/ в мач от 24-ти кръг в Югоизточна трета футболна  лига. Всички попадения паднаха през второто полувреме. Цветелин Радев откри резултата в 55-та минута след асистенция на Джунейт Яшар. В 70-та минута Ахмед Осман покачи на 2:0. В 79-та минута Мирослав Будинов вкара за 3:0. В 86-та минута се разписа Калоян Стефанов. В 92-та минута Мирослав Будинов отбеляза своя втори гол и оформи категорична победа на гостите.

Стана добър мач, през първото полувреме имаше доста силен вятър, което малко ни пообърка и неможахме да се ориентираме, изпуснахме едно чисто положение, малко се поизнервихме. На полувремето си казахме грешките и мисля, че през второто полувреме абсолютно и категорично ги надиграхме, то и резултата говори, коментира след срещата треньорът на „Крумовград” Стефан Генов.

„Крумовград” е лидер в класирането с 60 точки. На второ място с една точка по-малко е  „Саяна” /Хасково/ – другият претендент за влизане във Втора професионална футболна лига.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *