Спортистите в община Ардино имат основание да празнуват, кметът ги поздравява за Деня на българския спорт

Гюнер ШЮКРИ

 

17 май е обявен за Ден на българския спорт и професионален празник на работещите в сферата на спорта. Денят е признание за огромните усилия на стотици български спортисти, треньори и деятели в областта на спорта, прославили името на България през годините.

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям не пропуснаха да използват повода, за да оздравяват всички спортисти треньори и спортни дейци, които прославят името на Ардино и България у нас и по света.

„Уважаеми спортисти, треньори, преподаватели по физическо възпитание и спортни дейци, позволете ни да изразим благодарността си към неуморния ви труд в спортните зали, по площадките и на стадионите, за да прославите името на Ардино в страната и в Европа. Продължавайте да работите усилено и да следвате мечтите си, защото сме убедени, че ви предстоят много нови предизвикателства. Нека страстта към спорта и желанието за откриване на нови хоризонти никога не стихват у вас. Гордеем се, че в Ардино се раждат талантливи спортисти! Помнете своя роден край, където и да се намирате по света, се казва в писмото на кмета инж. Изет Шабан и председателя на Общинския съвет Сезгин Байрям до спортните деятели в общината.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *