Черноочене изпрати „Випуск-2022 г.“

Исмет ИСМАИЛ

На празненството по повод най-светлият празник 24-ти май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, Средно училище „Христо Смирненски“ в Черноочене изпрати с балони, цветя и смях омешен със сълзи зрелостниците от „Випуск-2022 г.“

Абитуриентите получиха куп грамоти за успешното си участие в различни международни и национални конкурси.

Директорът Иван Стойков и училищното ръководство им пожела здраве, сили и устрем, за да успеят да реализират своите лични начинания, да придобият нови знания и преди всичко да бъдат здрави и щастлив.

Вчера за показан отличен успех, активно участие в училищния живот, постигнати добри резултати в учебно-възпитателния процес Община Черноочене беше наградила 7 дванадесетокласници от СУ „Христо Смирненски“.

Зрелостниците получиха поздравите на най-малките си съученици и преподавателите си. Випускниците не скриха сълзите си, не скъпяха добрите думи и се вричаха да не се забравят. Те благодариха на възпитателите и семействата си, за подкрепата през годините. Те поеха по своя път, с гордо вдигната глава, целеустремени и готови да се преборят с трудностите, които им предстоят.

Празнична атмосфера кипеше и в класните стаи на другите училища и детски градини на територията на община Черноочене.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *