Асфалтират участъците от улица „Райко Жинзифов” във „Възрожденци”, на които асфалтът бе премахнат заради разширяване на водопровода

Започна асфалтирането на участъците по улица „Райко Жинзифов” в квартал „Възрожденци” в Кърджали, на които асфалтът беше премахнат заради прокопаване на канал за разширение на водопроводната мрежа. Днес машините работят на кръстовището на улица „Райко Жинзифов” и „Христо Данов” до училище „Петко Р. Славейков”. Полага се първия пласт от настилката.

Улица „Райко Жинзифов” от бензиностанцията до кръстовището  с улица „Христо Данов” е затворена за движение на автомобили вече трети месец. Извършва се реконструкция и доизграждане на водоснабдителната мрежа.

При поройните дъждове в края на миналата седмица стичащата се вода по улица „Райко Жинзифов” отнесе част от насипа в канала. Камъни, пясък и пръст се натрупаха на бул. „Христо Ботев”.

Живеещи в квартала и шофьори не са доволни, че се асфалтират само участъците, на които е премахнат асфалта. Настояват за цялостно нова настилка, за да се реши проблема с дупките по нея.

Снимки: Валери КОВАЧЕВ

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *