Юрген Матей може да не започне като титуляр срещу Арда

Треньорът на ЦСКА Саша Илич има доста въпросителни пред себе си преди официалния си дебют начело на тима. Основната от тях е свързана с капитана Юрген Матей. Както е известно, нидерландецът получи травма в ахилеса и прасеца при гостуването на Ботев (Пловдив) през март и пропусна оставащите мачове до края на изминалия сезон, включително и по-голямата част от лятната подготовка на „армейците“. Той вече тренира пълноценно и дори взе участие в последните две контроли. Има вероятност обаче сръбският специалист да реши да остави един от най-важните си играчи на резервната скамейка за срещата с Арда.

Освен това не е ясно дали Илич ще заложи на Калоян Кръстев или Браян Морено за върха на атаката, като с едни гърди напред изглежда родният нападател. По двете крила пък се очаква да действат Гарсес и Шопов, а младият Марк-Емилио Папазов да се включи през втората част. Новото попълнение Сюкенс Назон пък няма да попадне в групата за двубоя.

Двубоят за „армейците“ пропускат контузените Чарлс, Йомов и Кох, който е и наказан. С травма и аут за сблъсъка е и защитникът на кърджалийци Атанас Зехиров. Атаката на Арда при дебюта на Александър Тунчев ще бъде водена от Тонислав Йорданов, пише „Тема Спорт“.

Източник: topsport.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *