Букет от поп и фолк звезди ще се качат на сцената в Неделино от 2 до 4 септември

  • Веселин Маринов, Глория, Преслава, Хамид Имамски и Азис са най-очаквани
  • Обявиха програмата на фестивала на неделинския двуглас

Валентина ИВАНОВА

Вече е уточнена и публикувана програмата за предстоящия 21-ри национален фолклорен фестивал за двугласно пеене и народна песен с международно участие, който ще се проведе от 2 до 4 септември 2022 година в Неделино.

Кметът Боян Кехайов със задоволство и гордост коментира, че общината отново е привлякла видни изпълнители и състави от цялата страна, които ще бъдат оценяване от професионално жури.

Официалното откриване е насрочено за 18,30 часа в петък, 2 септември, като преди това ще се състои първият концерт от фестивалната програма и ще бъдат представени международните групи-участнички.

Вечерта на сцената ще се качат последователно Веселин Маринов и Глория.

В събота фестивалната програма и изпълненията на гостуващите звезди Филип Синапов, Силвия Кацарова, Анелия и Атанас Колев & DJ Party ще сложат точката на дневната програма.

Последните два концерта от състезателната фестивална програма са насрочени за неделя от 9 до 17 часа, след което ще се състои награждаването на победителите в отделните категории.

Празникът в Неделино ще завърши изпълненията на Хамид Имамски, Емилия, Преслава и Азис, които ще качат на сцената един след друг, започвайки от 19 часа.

Традиционното светлинно шоу ще освети отново небето над Неделино и ще зарадва жителите и стотиците гости на родопското градче.

1 Отговор

  1. Софиянеца каза:

    От фолклорен събор стана на чалготека. Тази година ще го пропусна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *