Отборът на ФК „Арда 1924“ набор 2009 грабна трофея на престижния международен турнир „Мистрал Къп Свети Влас 2022“

Нов живот
Кърджалийци бяха един от най-коректните отбори на турнира като в нито един момент не се поддадоха на провокации. Децата родени през 2009 г изиграха четири много силни срещи, за да могат да се качат на най-високото стъпало сред дванадесет отбора от страната и чужбина.
Небесно сините бяха категорични в първата си среща побеждавайки с 5:1 украинският „Одеса“, последва победа с 2:1 срещу „Фортуна“ – Плевен, а след това бе сломен и отборът на „Несебър“ с 3:0. Във финалната среща момчетата на Бейчев победиха след изпълнение на дузпи сръбският „Будучност“ – Ниш, а нашият страж Васил Атанасов блесна отново след като успя да улови три дузпи, една от които в редовното време.
Много силен турнир за всички наши деца бяха думите на организаторите. Те останаха впечатлени най-вече от изявите на новият капитан на отбора Тимур Мустафа, Атанас Димитров, Беркай Али и Кристиян Бъчваров.
Официален дебют за набор 2009 направиха две изявени деца от набор 2010 това са са капитанът при по-малките Велко Бонев и един от най-добре развиващите се състезатели в набор 2010 – Емир Мехмед. Треньорът на набора Костадин Бейчев остана изключително доволен от себераздаването, мотивацията и дисциплината на всички деца, но благодари на организаторите и конкретно за хубавите думи спрямо гореспоменатите момчета!
Кърджалийци участваха в силният международен турнир в състав: Васил Атанасов, Акай Сали, Тимур Мустафа, Емре Мюмюн, Димитър Костов, Атанас Димитров, Берен Ходжа, Ердоан Бекиров, Бекир Бекир, Мерт Халил, Тоан Топчу, Кристиян Бъчваров, Николай Димитров, Беркай Али, Велислав Бонев, Емир Мехмед и Салих Аджар.
Ръководството на академията в лицето на президента Альоша Синабов поздравява всички деца за представянето както на терена така и извън него, благодари на родителите за подкрепата и доверието и пожелава много приятни мигове и още поводи за радост и гордост! Благодарности школата отправя и към организаторите за поканата и чудесно организираният турнир!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *