Илия Илиев: Кандидатите за депутати от Кърджали да поемат ангажимент за околовръстния път

Нов живот

Кандидатите за депутати да поемат ангажимент за изграждането на околовръстен път на Кърджали. Това призова местният лидер на „Републиканци за България“ Илия Илиев. Той допълни, че внимателно е следил предизборните прояви на партиите, регистрирани за участие в предсрочните парламентарни избори на 2 октомври, но никой не е отронил и дума за наболелия проблем.

Илия Илиев

„Удобно темата за околовръстния път се замита под килима. През юни внесохме чрез областният управител до Министерски съвет подписка за проблема, в която се включиха над 4 000 кърджалийци. Искането беше ясно – държавата да се ангажира с конкретни срокове за началото на строителството на околовръстния път. Срокът, в който трябваше да получим отговор, беше 2 месеца. Нямаше реакция нито от редовното, нито от служебното правителство“, твърди Илия Илиев.

Според него единственият шанс да се започне работа по проекта е бъдещите депутати да се ангажират с него.

„Кърджали се задъхва. Огромните задръствания се превръщат в ежедневие. Единственият изход е изграждането на околовръстен път. Това трябва да се превърне в кауза на всички местни депутати, независимо от партийната им принадлежност. По този начин те наистина ще покажат, че ги е грижа за хората в Кърджалийска област“, смята Илия Илиев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *