Благотворителен концерт под патронажа на областния управител на Кърджали Даниел Делчев ще събира средства за лечението на 13-годишната Габи

С уникален концерт-спектакъл, озаглавен „С ПЛАМЪКА НА БУДИТЕЛИТЕ КЪМ СВЕТЛИ БЪДНИНИ“, Областна администрация Кърджали ще се включи в кампанията за набиране на финансови средства за лечението и операцията на Габриела Хаджиева, която е диагностицирана със Сарком на Юинг и се нуждае от животоспасяваща операция в чужбина.

На 28 октомври (петък) в Театрално-музикален център „Димитър Димов“ – Кърджали от 19:00 часа на сцената ще излязат местни ученици, фолклорни състави и художествени ансамбли, както и гост-изпълнители – Смиляна Захариева, призната за най-мощния глас на планетата и солистът на „Виевската фолк група“ Тинчо Севдалинов, които се отказват от своя хонорар в подкрепа на каузата. Концертът ще бъде в две части – исторически-художествена и фолклорна, като в него ще вземат участие няколко училища от града, както и Общинския център за култура и младежки дейности. Освен главната цел – да се подпомогне събирането на средства за Габи, спектакълът ще акцентира върху родовата памет на подрастващите, жителите и гостите на град Кърджали. От 16:00 часа в същия ден във фоайето на театъра ще бъде организиран и благотворителен базар, в който ще се включат дванадесет учебни заведения от града, с подкрепата на Регионалното управление по образование – Кърджали. Базарът ще продължи и след спектакъла.

Приканваме кърджалийци да отворят сърцата си и да подкрепят инициативата, като си закупят билети за концерта и посетят щандовете с ръчно изработени изделия и вкусни ястия, приготвени от сръчните ръчички на нашите ученици.

Нека заедно помогнем на слънчевата Габи да оздравее!

Билети могат да се закупят след 24 октомври от касата на ТМЦ „Димитър Димов“ и от Областна администрация, на телефони 0361/60150 и 0361/60180.

Можете да помогнете на Габи с превод по дарителската ѝ сметка:

IBAN: BG52FINV91501317645832

Титуляр: Габриела Павлинова Хаджиева

Банка: Първа Инвестиционна Банка

Можете да помогнете и на майка ѝ да се справи с непредвидените разходи, които ще й се наложи да посрещне:

IBAN: BG66FINV915010BGN0LTW6

Титуляр: Станимира Валентинова Николова

Банка: Първа Инвестиционна Банка

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *