Футболна Академия „Арда 1924“ организира благотворителен турнир „Бъдеще за Габи“

Набор 2009 на Футболна Академия „Арда 1924“ организира благотворителен футболен турнир в полза на Габи под наслов „Бъдеще за Габи!“. Организаторите очакват отбори от цялата страна, като няма фиксирана турнирна такса и всеки отбор може да погне със сума по избор. Всички набрани средсва ще бъдат предоставени на Габи.

Желаещите отбори могат да се записват на телефон: 088 651 2222

Турнирът ще се проведе на 1.11.2022 за деца родени 2009-та и 2010-та година /формат Ф11/. Мачовете ще се изиграят на стадион „Горубсо“ в град Кърджали.

Официален банер за благотворителното събитие.

Освен благотворителен футбол организаторите ще включат и базар с продажбата на футболни екипи, обувки, ръкавици и други артикули, от които сумите също ще отидат за лечението на Габи.

В инициатива ще се включат и известни имена от футболната общественост.

Повече информация за Габи, момичето на което цели да бъде от помощ този благотворителен турнир.

Диагнозата на 13-годишната Габи е ужасяваща: Саркон на Юинг на ляв фемур с патологична фрактура. Тя се нуждае от специализирано лечение и операция в чужбина. първоначално оценени на около 500 000 лева. Поради спецификата на радкото заболяване и възжмоните усложнения, сумата не може да се определи с точност. Отправяме зов за помощ – всеки лев е от огромно значние. Благодарим Ви!

Данни от които може да дарите за добрата кауза:

Източник: detskifootball.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *