Изключената от ГЕРБ Венета Добрева: Търси се виновен за катастрофалния резултат на партията в област Кърджали

Нов живот

Венета Добрева от Крумовград коментира в своя профил във фейсбук съобщението за изключването й от Политическа партия ГЕРБ. По-рано днес «Нов живот» информира, че тя и Асен Тюрдиев вече не са членове на организацията.

Скъпи приятели, пиша по повод отчаяния опит на Цвета Караянчева да се свърже с мен! За добро или за лошо над 10 години от живота ми са свързани с ПП ГЕРБ. За този период от време поех много удари, клевети и разочарования, основно от свои, но винаги знаех какво е чест и достойнство.

Преди 20 години, когато за един ден бях кмет на град Кърджали, тогавашният кмет Румен Димитров ми каза: „Какво ще правиш с живота си е твоя работа, но трябва да останеш човек!“. И аз останах! В далечната 2011 година, когато ГЕРБ-Кърджали търсеха формули да бъда уволнена от работа, аз търсех кандидати за кметове на партията в община Джебел и бях председател на Общинска избирателна комисия. А това бяха години, в които заради партията се противопоставяха брат срещу брата, родители срещу деца. Тогава останах човек.

Докато през 2017 година работех за сбъдването на мечтата на г-жа Цвета Караянчева да става председател на Народното събрание, ГЕРБ-Кърджали ми закриваше щата на работното място. Докато през 2015 г. и 2019 г. водих кампания като кандидат за кмет на община Крумовград, една част от съпартийците ми гледаха „сеира“. Пак останах човек!

Тъй като съм твърде директна и понякога крайна в отстояването на принципите, които смятам за правилни, върху мен се излива злоба от лицемерни и егоистични хора в партията, но аз пак ще остана човек! Вложих много енергия, усилия и емоции през годините и не смятам, че решението на г-жа Цвета Караянчева да ме изключи от партията ще ме събори или промени. Това са просто поредните клевети по мой адрес от налагащата диктатура г-жа Караянчева. Трябва все пак да има виновен за катастрофалния резултат на партията в областта. През годините имаше много виновни, но сред тях никога не беше г-жа Караянчева! Съвестта ми е чиста! Благодаря на всички свестни хора, с които работех до сега.

Благодаря на семейството си, което изтърпя всякакви тревоги, унижения и клевети! Благодаря на приятелите си, които са винаги до мен! Няма да ви предам. Искам прошка от всички онези, които заради мен в последните месеци са привиквани, заплашвани, изнудвани и изправяни пред другарски съд за избор с мен или срещу мен! Бъдете силни приятели! Вратата ми е винаги широко отворена за Вас. Тя не се заключва, няма звънец, защото е стара, но къщата е изпълнена с доброта. През годините не придобих бизнеси, имоти и коли! В едно съм убедена, че в живота ми след 40 няма място за предатели и неблагодарници! Не съм предател, няма и да бъда! Няма под диктата на г-жа Караянчева да подам оставка като общински съветник!

1 Отговор

  1. Анев каза:

    Браво, че намери смелост да каже истини, които всеки от Кърджали знае, но се страхува да каже.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *