Доброто днес: Още 3717,20 лв за Габи събра от благотворителен турнир футболна академия Арда 1924 (Снимки)

Нов живот
През изминалите няколко дни по идея на набор 2009 на Футболна Академия Арда 1924 бе проведен детски футболен турнир с приятелски характер, базар и спортни търгове целящи да бъдат събрани средства за лечението на Габи от Кърджали.
В мероприятието пряко и непряко се включиха голяма част от децата в школата – по-големите организационно и с участие в турнира, а мъниците с направата на рисунки за базара. В инициативата се включиха още бивши легенди на кърджалийският футбол, деца от ДГ „Вяра Надежда и Любов“, топ бранителят от близкото минало Емил Кременлиев, част от футболистите и ръководители на ЦСКА – София, футболистите от мъжкият отбор на Арда – Алекс Петков и Христо Иванов, футболният мениджър Красимир Тенков, скаута Костадин Костов и футболиста на ЦСКА 1948 Стефан Цонков, а също така един от големите голмайстори от близкото минало на Левски – Емил Ангелов.
Освен всички тях съдействие оказаха и СК „Бадминтон клуб – Арда“, рефера Владимир Годуманов, Д-р Ахмед Юсеин, организаторът на Купа Златоград – Бисер Бораджиев, Виден Георгиев и други приятели.
Дейни в организацията бяха и всички треньори, родители от академията и президента на школата Альоша Синабов.
Голяма заслуга за провеждането на мероприятието имат и ръководителите и децата на отборите на ФК „Хасково 1957“, ФА „Пловдив“ и ФК „Кърджали“, които участваха заедно с децата от нашата школа в благотворителният турнир.
Припомняме че, съвсем наскоро от Академията съвместно с БАМФ Кърджали, състезатели и приятели на мини футбола събраха 2454,60лв също в полза на Габи. По този начин общата събрана сума набъбна на 6171,80лв.
„В тази връзка благодарим още веднъж на всички големи сърца включили се в нашата мисия и пожелаваме на Габи да се оправи и да върне прекрасната усмивка на лицето си! Вярваме и знаем, че заедно можем много!“, казаха от ръководството на Детската футболна академия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *