Една победа и една загуба записаха младежките отбори на „Арда“ /Видео/

Възпитаниците на Ерай Салиф от „Арда“ U17 приеха на стадиона в Черноочене тима на „Нефтохимик 1962“, в среща от 11-ти кръг от първенството на Зона „Пловдив“.

През първото полувреме нашите млади таланти бяха тотален господар на терена, а веднъж и гредата попречи да открием резултата.

Положенията пред вратата на гостите бяха половин дузина, но до попадение не се стигна. Нашият вратар показа завидни умения при една опасна атака на „Нефтохимик“.

След почивката отново футболистите на „Арда“ U17 бяха отборът, който владееше инициативата, но при първата си по-сериозна атака бургазлии успяха да открият резултата.

След това играта се премести изцяло в половината на нашия съперник, но въпреки създадените чисти голови положения, резултатът остана непроменен.

„Арда“ U17 има актив от 16 точки и заема 9 място в класирането. В следващия кръг футболистите на Ерай Салиф гостуват на „Априлец 2017“, като срещата е на 5 ноември.

„Арда“ U15 записа категорична победа с 5:1 над тима на „Брестник1948“, в среща от 11-ти кръг на Зона Пловдив U15. Двубоят също се игра на стадиона в Черноочене. И тук както в срещата на батковците нашият отбор бе този, който владееше инициативата. Точни за крайния успех бяха Лъчезар Панов,Сертан Мюмюн, Никола Добриков, Ерай Кямил и Ефе Мустафа. С тази победа тимът на „Арда“ U15, воден от Емил Щерев има 25 точки и заема 4-то място. В следващия кръг „Арда“ U15 гостува на „Кронос 2016“ (Пловдив).

Поводи за радост имаха и футболистите на „Арда II“, които уверено вървят към първото място в Окръжна гриупа Зона Хасково. Тимът воден от Емил Кременлиев записа победа с 2:1 над „Сакарски спортист 04“ (Тополовград). Двубоят бе от 8-ми кръг на първенството, а „Арда II“ има 18 точки и заема второ място в класирането, само на 3 точки от лидера „Любимец 2000“. Двубоят от 9-ти кръг срещу ФК „Свиленград“ е отложен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *