Малчуганите от Детска градина „Знаме на мира“ украсиха елхата пред сградата на общината в Черноочене

Исмет ИСМАИЛ

Малчуганите на най-голямата детска градина в чернооченските села  „Знаме на мира“ в Черноочене  и работници от местната администрация украсиха елхата пред сградата на община Черноочене.

Сувенирите са изработени от естествени материали по време на творческата работилница в детската градина с помощта на учителките и родителите.

Цялата любов, която сте вложили в изработването на красивите гирлянди, звезди и цветя, да се върне стократно на вас, на вашите родители и учители, пожела кметът на община Черноочене Айдън Осман.

Заедно с него председателят на Общинския съвет в Черноочене Бедрие Газиюмер, служители и кметове на населени места с интерес наблюдаваха украсяването на празничното дърво и слушаха новогодишни песни и стихчета от малчуганите.

Айдън Осман почерпи децата, честитейки на всички наближаващите  празници и заяви, че за всички деца от детските градини са осигурени лакомства.

Тогава той заяви, че екипът му все така ще работи за развитие възможностите на децата и учениците, за техните постижения и таланти и също увери, че доброто партньорство ще продължи и занапред.

Директорката на детската градина Елмаз Апти заяви, че с активното участие в тези мероприятия целят да запознаят децата с традициите на различните етноси в региона и страната.

⬇ Последвайте ни и в Facebook ⬇

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *