Училището в Дрангово събра 1637 лева от Благотворителен коледен концерт и  базар за лечението на Габи 

Нов живот

Благотворителен коледен концерт и благотворителен базар под надслов „Бъдеще за Габи“ се състояха в Основно училище „Васил Левски“ в Дрангово, Кирковска община. Събраната сума 1637 лева вече е преведена по сметката на 13-годишната Габриела Хаджиева от Кърджали, която се нуждае от скъпоструващо лечение в чужбина.

В концерта се включиха Пламена Манолова, Радостин Ислямов и Ивелин Големанов, бивши възпитаници на училището в Дрангово, които пристигнаха от Националното училище за фолклорни изкуства в Широка лъка, където учат в момента. С тях беше и Симона Баковска, която е дранговски корени и също учи в музикалното училище в Широка лъка.

С изпълнения на прекрасни родопски песни се представиха Аксиния Баткаджова – Енчева, Джулияна Енчева, Андрей Мъсърлиев и Милко Бозалиев. Аплодисменти получи и танцовият състав към училището, в който влизат ученици и родители.

Местната Целодневна детска градина „Славейче“  освен в празничната програма участва и със свой щанд в базара.

Училищното ръководство и организаторите благодарят на всички ученици, родители и изпълнители за активното им участие на всички изпълнители, както и на тези, които уважиха събитието и препълниха залата. Пожелават им весели празници, здрава и щастлива 2023 г.

 

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *