Самодейците от Дома на културата зарадваха Кърджали със спектакъла Бяла Коледа

Нов живот

Традиционно в навечерието на Коледните и Новогодишните празници колективът на Дома на културата изнася богат концерт, за да зарадва кърджалийци. Препълнената зала на 22 декември аплодира изпълненията на представителите на школите и съставите в специално подготвения спектакъл „Бяла Коледа“.

В началото на вечерта кметът инж. Хасан Азис поздрави кърджалийци по света и у нас от името на ръководството на общината и екипа на Дома, като им благодари за подкрепата и разбирането.

Кърджалийци винаги са показвал характер и дух, където и да се намират. Градът ни се утвърди като символ на толерантността и добруването. Заедно сме в хубави и трудни дни. Пожелавам  успешна и здрава Нова година и Коледа, която да донесе повече вяра и любов, каза кметът. Той изрази своята убеденост, че следващата година със сигурност ще бъде по-добра за Кърджали.

В коледния концерт участваха състави и индивидуални изпълнители от Дома на културата: Школата по изкуства, Музикалния театър със младите солистки Елица Ламбева и Виктория Димитрова и гост-изпълнителката Мария Белева, Танцова школа „Ритъм и сърце“ и Театрално студио „Усмивка“, Струнният оркестър, детският танцов ансамбъл, както и Фолклорният ансамбъл.

Днес представителните състави на Дома на културата ще изнесат концерт на открито от 17 часа до Коледния базар.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *