Наградиха победителите в Коледния конкурс в Ивайловград

Нов живот

В Общинския исторически музей в Ивайловград награди победителите в конкурса „Историята в магията на Коледа“, в който участваха над 30 деца. Изработените от тях играчки, картички и коледна украса са показани на специален базар с благотворителна цел. Част от събраните средства Музеят ще дари за лечението на Дани, а другата – на деца в неравностойно положение.

С подкрепата на община Ивайловград всички участници получиха грамота и подаръци.

Първото място си поделят Яница Василева с голям снежен човек направен изцяло от канап и Николета Павлова с къщичка, направена с материали от дърво.

На второ място е Евгения Налбантова с 3D картичка и играчки за елха направени отново с еко материали. На трето място е Илия Куцаров от 2 клас от ОУ”Кирил и Методий” в село Железино с картина направена с истински зрънца жито и ориз.

Двегодишната Красимира Георгиева от кв. Лъжда, спечели наградата за най-малък участник. Призът на музея отиде при Елисавета Трайкова с ръчно направени от естествени материали украшения и предмети.

Поощрителна награда получи група “Плетем с усмивки- Ивайловград” с плетени играчки за елха .

Раздадени бяха и 9 поощрителни награди, които спечелиха от децата от село Белополци ОУ”Кирил и Методий”, 4та група “Бърборани” от ДГ”Ивайловград”, и децата от 3ти клас в СУ, Христо Ботев.

 

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *