Областният лидер Ресми Мурад поздравява учредителите и ветераните на ДПС

Нов живот

Днес ДПС отбелязва 33 години от създаване на първата структура на партията в Кърджалийски регион. В тази връзка областния лидер Ресми Мурат отправи следното поздавление до учредителите и ветераните.

Уважаеми госпожи и господа,

В деня на 33-ата годишнина на Областната структура на Движението за права и свободи – Кърджали, се обръщам към Вас с най-топли думи на благодарност и признателност!

На 8 януари 1990 година, когато още във въздуха ехти като олово безправието, накърненото лично достойнство, когато още не беше осъзнато напълно и истински връщането на имената, група съмишленици се нагърбихте с отговорността да се превърнете в политическа сила за защита на правата и свободите ни.

Вашата смелост и решителност тогава, заслужават най-висша чест и морална награда. Да бъдеш първи при такава историческа стъпка е основание за заслужена гордост. Създадената от Вас организация, само четири дни след националното учредяване на Движението във Варна от Ахмед Доган, днес почетен председател на партията, се превърна в един от най-мощните стълбове на ДПС в страната.

Вашата последователност и вярност към идеите и целите на организацията през всичките тези повече от три десетилетия заслужават огромна почит и респект!

Искрено вярваме, че днес подкрепяте от все сърце усилията на Движението за права и свободи и неговото централно ръкводство, начело с нашия председател Мустафа Карадайъ, неотклонно да провежда ясна, предвидима и последователна политика в интерес на всички граждани на Република България!

От името на Областното ръководство на ДПС Кърджали, Ви честитим от все сърце 33-ата годишнина от създаването на регионалната структура на Движението! Благодарим за личния Ви принос, за отдадения труд през годините, за примера Ви за това как се служи на кауза в интерес на хората!

Приемете моите лични и на Областния съвет на ДПС – Кърджали сърдечни благопожелания по случай новата 2023 година! Нека тя да бъде мирна и щастлива за Вас и за Вашите семейства!

С уважение,

Ресми Мурад, Председател на ОблС на ДПС Кърджали

8 януари 2023 г.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *