Футболна академия „Арда 1924“ отново вдигна купата на Варна

Нов живот

Футболна Академия Арда 1924 отново спечели силният турнир Купа Варна, който се проведе в последните няколко дни край морето. Децата от Кърджали успяха да спечелят при набор 2016 като те бяха повече от категорични и като стил на игра и като резултатност. Най-малките ни футболисти реализираха тридесет и едно попадения и допуснаха едва три в своята врата в пет срещи, за да триумфират за втори последователен път с трофея за Купа Варна. По пътя към своята шампионска титла футболистите на Благовест Саръев, Сарандис Глабаданидис и Ашкън Юсреф спечелиха срещу отборите на Рилци – Добрич, Дунав – Русе, Гранд Про – Варна, Приказките – Добрич и Лато -Свищов.
В останалите възрасти нашите също изиграха някои силни двубои срещу Черно Море, Видин, Марев Старс, Добруджа и др, като постигнаха и добри резултати в тях.
Важно е да отбележим, че в голяма част от наборите имаше деца, които за пръв път участват на турнири, други дебютираха в нови формати и въпреки това представянето на всички футболисти дава предпоставки за светло бъдеще.
Изключително доволни от представянето на децата останаха и ръководните фигури във ФК Арда 1924 – Альоша Синабов и Васил Визев, които присъстваха на перфектно организираният турнир в Св. Константин и Елена. Те имаха възможност да се порадват на красивият футбол и хъс за победа на набор 2012, на себераздаването на набор 2013, на характера, стойностният и правилен футбол на набор 2014 при първите им стъпки в новия формат, на непримиримия дух и мъжество на набор 2015 и разбира се на страхотния футбол, себераздаване и силна воля на набор 2016.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

2 Отговори

  1. Анонимен каза:

    Браво момчета.Все така напред.

  2. Анонимен каза:

    Браво момчета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *