Внимателно следим какво се случва с нашите преписки в прокуратурата, заяви министър Иван Демерджиев в Кърджали Ще информираме обществеността, ако по някои не се работи

Валентина ИВАНОВА

При посещението си в Кърджали в петък вътрешният министър Иван Демерджиев категорично заяви, че и извън организацията за изборите, министерството под негово ръководство ще продължи да се бори с престъпността и през следващите три месеца.

На въпрос на „Нов живот“  той каза: Работим с прокуратурата, но внимателно следим какво се случва с нашите преписки, след като влезнат там. Радостно е, че в момента по голяма част от преписките, блокирани в Специализираната прокуратура и в Специализирания съд, се работи и има значителен напредък и движение.

В момента, в който констатираме че по някои преписки не се работи, ще информираме обществото, за да има контрол върху работата на прокуратурата. Декларациите от страна на прокуратурата са обещаващи. Донякъде и резултатите са добри. Нашата цел обаче е да се работи по всички и ние ще следим за това.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *