Костантина Карабоюкова ще бъде втора в листата на БСП в Кърджали, водачът още не е ясен

Нов живот

Вчера се проведе заседание на Областния съвет на БСП в Кърджали. Гост беше заместник-председателя на БСП Атанас Зафиров. На  заседанието бе обсъдена актуалната политическа ситуация в страната и региона и предстоящата предизборна кампания. Социалистите подредиха своята кандидатска листа за народни представители в Девети кърджалийски изборен район за предстоящите на 2 април 2023 г. парламентарни избори. На второ място в нея ще бъде областният председател на Младежкото обединение на БСП  инж. Костантина Карабоюкова. Третото място е за представител на Тракийското дружество „Тракийско сърце“. В лисата запазват мястото си представителите на гражданските квота от предишните избори.

Все още не е определен водачът на листата. Най-много номинации за водач получи областният лидер Милко Багдасаров. Но поради  служебни и обществени ангажименти той отказа участие в листата, но остава председател на Областния предизборен щаб на БСП.

Окончателния състав на кандидатската листа на БСП в Девети изборен район ще стане известен до 25 февруари, уточни Милко Багдасаров.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

 

,

 

2 Отговори

  1. Янков каза:

    Възможно ли е наистина името й да е Костантина, а не КоНстантина.

  2. Дърт комунист каза:

    И какви са ангажиментите. Бягаме от отговорност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *