АРДА U19 спря устрема на Ботев Пд U19

Тимът на АРДА U19 се справи повече от отлично срещу връстниците си от Ботев Пд. Срещата от 12-ти кръг при юноши старша възраст в Зона Пловдив завърши наравно 0:0, а най-много могат да съжаляват нашите футболисти, които имаха доста положения за отбелязване на гол.

Двубоят започна с натиск на играчите на АРДА, които бяха водени от треньорите Цанко Бисеров и Емил Кременлиев. В средата на първото полувреме Джанер Хасан се озова на хубава позиция пред вратаря, но ударът му с глава мина над вратата. До края на първата част нашите имаха още няколко положения загол, но такъв не падна.

След почивката нещата на терена в с. Черноочене не се промениха и по-активния отбор бе този на АРДА. Георги Атанасов пое топката малко след центъра, напредна и отправи далечен опасен удар, но стража на гостите успя да хване топката. Пловдивчани от своя страна отговориха с две положения, които обаче бяха спасени с вещина от Ердин Мехмед. До края на мача имаше още няколко положения пред вратата на Ботев, но безрезултатни.

Интересно е да се отбележи, че тимът на Ботев Пд, който е едноличен водач в класирането, има пълен актив от точки и без нито един допуснат гол. АРДА  U19 е на 8 място с 13 точки.

СТАРТОВ СЪСТАВ НА АРДАU19:
39.Ердин Мехмед, 4.Керимджан Игнатов, 20. Хаким Мехмед, 10.Джанер Хасан,
25.Алекс Минев, 11.Октай Хасан, 98.Димитър Дюлгеров, 5.Дамян Чанов,
29.Георги Атанасов, 33.Емилиян Делийски, 27.Мухамед Галеем

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *