Две дами от Кърджали сред жените-лидери в България Международен форум отличи д-р Йорданка Господинова и адвокат Елена Костова-Петкова

Нов живот

Две дами от Кърджали са избрани сред жените-лидери в България. Д-р Йорданка Господинова и адвокат Елена Костова-Петкова бяха наградени на международния форум за женско лидерство и предприемачество – Women Leaders Awards 2023 г.

Адвокат Елена Костова-Петкова

Д-р Господинова е лекар-педиатър с дългогодишна практика като мениджър в здравеопазването и треньор по здравословно хранене. В момента е директор на Дом за медико-социални грижи за деца в Кърджали. Става популярна със своята програма за умно отслабване.

Д-р Йорданка Господинова

Елена Костова-Петкова е родена в Кърджали. Тя е магистър по право, завършила е Софийския университет «Свети Климент Охридски». Позната е в града на Арда като юрисконсулт на Оловно-цинковия комплекс. От 2014 година е адвокат в Пазарджик.

Д-р Снежана Бахарова

Още една дама, свързана с Кърджали бе сред наградените – д-р Снежана Бахарова, съпруга на почетния гражданин Вежди Рашидов.

Гала финалът се проведе на 10 март 2023 г. в балната зала на петзвездния Hyatt Regency Sofia. Сред отличените са кметове, бизнес дами, деятели в сферата на културата и дипломати от различни страни.

Елена със съпруга си Румен Петков

Организаторите на Women Leaders Awards 2023 представят добрите примери за женско лидерство в различни области. Събитието е вдъхновено от основните ценности на Европейския съюз за равенство и борба с дискриминацията.

Наградените

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *