В Крумовград разясняват утре на земеделците Стратегическия план за развитие на земеделието 2023-2027 година

Валери НЕДЯЛКОВ

Информационна среща на тема „Възможности за финансиране от Стратегическия план за развитие на земеделието и селските райони за периода 2023-2027 г.“ ще се проведе на 22 март от 9.30 часа в залата на Общинския съвет в Крумовград. Организатор на срещата е Общинския мобилен офис в Крумовград към Националната служба за съвети в земеделието /НССЗ/. Ще присъстват и експертите от Териториалният областен офис на НССЗ в Кърджали. Поканени са да участват всички, които проявяват интерес към темата.

Те ще бъдат запознати с условията за прилагане на Стратегическия план за развитие на земеделието и селските райони за периода 2023-2027 г. , както и с изискванията на вече одобрени проекти по Програмата за развитие на селските райони /ПРСР/ 2014-2020 г. и подмерките във връзка с извънредното временно подпомагане за преодоляване на от последиците на руското нашествие в Украйна от ПРСР 2014-2020 г.

По време на срещата експерти от НССЗ ще отговарят на въпроси на присъстващите, които са по техните компетенции. Срещата, която по програма е до 15.30 часа ще приключи с дискусия по темата.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *