Марков: Тъжни дни за Западната демокрация! Този Запад, не е онзи, към който вдигнахме очи 1989 г.

Георги Марков

за Епицентър

В САЩ не друг, а президентът Доналд Тръмп нарече страната си Бананова Република. Има основание човекът след като управляващите се готвят да му сложат белезници. Белезници на президента на Велика Америка! Кой взима подобно безумно решение? Естествено избран от Сорос прокурор на регионално ниво – Ален Браг.

Какво падение възкликна във Fox News губернаторът на Флорида Рон Де Сантис. Ами падението е още по голямо, губернаторе, че позволявате спонсора на управляващата Демократическа партия Джордж Сорос да избира прокурорите на Америка! Както самият той се похвали публично през август миналата година – прогресисти трябвало да бъдат.

Точно като ФБР, чийто връх на прогресизъм бе конфискуването на Дипломатическия паспорт на Доналд Тръмп. И то от дома му в негово отсъствие. Уж Велика Демокрация, а докара дипломатическа делигитимация на президент – нещо небивало в историята на страната.

Както и със зверската цензура в Туитър да се прикриват аферите на фамилия Байдън в Украйна преди президентските избори.

Днес Америка е затънала от небивала престъпност, инфлация и безконтролна имиграция. Хората от Ню Йорк бягат към Флорида и Тексас, а там вече се говори за Тексит – референдум за отделяне от Вашингтон.

Защо е опасен Тръмп?

Защото нарече войната в Украйна лудост, която ще спре за 24 часа, закани се да изчисти Белия дом от военолюбци, глобалистите и джендъристи. Защото е за защита на християнските ценности, срещу износа на демокрация и цветни революции.

Във Франция, сочена като пример за демокрация, демокрацията бе занулена. Пенсионната възраст, която касае всеки французин, бе вдигната без решение на парламента. Заобиколен бе парламента, заобиколена бе демокрацията. Франция пламна в истинския смисъл на думата начело с древното кметство на Бордо.

Днес Национална стачка парализира страната, студентите са на улицата. Дори либералните медии пишат, че Макронизмът е в криза, че Макронизмът не подлежи на реформиране.

Има силни гласове срещу специалните части за борба с безредиците, употребили прекомерна сила узоитреоали ненужно много демонстранти.

Подкрепата на Макрон е едва 28%, партията на Льо Пен е първа политическа сила. За да е пълен френският политически пейзаж, ще припомня как хиляди мароканци запалиха френското знаме и опожариха Париж и други градове, а в Монпелие биха френските фенове след мача. Интеграция в действие – е това е демокрация.

Германия, да не остане по назад, наруши десетилетието неписано правило – изборните правила да се определят с консенсус или поне с 2/3 мнозинство. Сега управляващите, доминирани от Зелените, ограничиха мажоритарното гласуване с цел да ударят десницата в Бавария и Левицата в бившото ГДР. ЗЕЛЕНА ДЕМОКРАЦИЯ! При това Студена демокрация – температурата в хотелите януари бе 15 градуса, депутати заседаваха с палта.

В Холандия Рюте реши да изтрепе добитъка, мирише на Зелените. Фермерите направиха партия и барабар с тракторите го победиха на изборите.

В зората на Демокрацията изпяхме страхотни песни с велики текстове на Сашо Петров. Една започваше така: „Вдигни очи, виж този свят!“

Вдигнах и го видях, този Запад, не е онзи Запад, към който вдигнахме очи 1989 г.

Източник: Епицентър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *