Илкнур Кязим: Гласувах за стабилно правителство и работещи институции

Нов живот

„Гласувах за бъдещето на нашите деца, на нашите родители и на нашите внуци. За да преодолее България множеството кризи, в чиято основа е политическата. За да дадем тласък за развитието на нашето населено място, на нашата община, на България. За да имаме стабилно правителство с работещи институции. За да има диалог между политическите партии, но и разум в действията им.

Гласувах затова дневният ред на политиците да бъдат проблемите на хората – и в големия град, и в малката махала“. Това заяви кандидатът за депутат от листата и кмет на община Момчилград Илкнур Кязим, след като упражни правото си на вот. Тя гласува в секцията в момчилградското село Груево, където живее.

„Вече 2 години България е в застой, който пряко рефлектира върху развитието на всички населени места и стандарта на живот на хората. Проблемите не могат да бъдат отлагани или пренебрегвани, а те са нарастващата инфлация, високите цени, ниските доходи, липсата на социална и финансова сигурност. Надявам се след 2 април най-накрая да бъде пресечено прогресивното обедняване и хората да могат да си поемат глътка въздух“, каза още Илкнур Кязим.

 

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *