Арда се стяга за шест финала

Отборът на Арда вече фокусира вниманието си изцяло върху първенството и по-специално върху оставащите шест двубоя от редовния сезон, всеки един от които е като финал за кърджалийци и ще определи в кои плейофи ще участват подопечните на Александър Тунчев.

Във въпросните двубои Арда гостува на Пирин в Благоевград, на Хебър в Пазрджик и на Локомотив в София и приема у дома Лудогорец, Ботев Враца и Черно море. Разбира се, никой не обременява Арда с конкретна цел, но ако отборът потвърди развитието си в правилната посока под ръководството на Тунчев, показва най-доброто от себе си и поддържа постоянно добро игрово ниво, със сигурност ще е в състояние да обърка сметките на някой за топ 6.

В противен случай Арда ще продължи да се бори за седмото място, което дава право на участие в бараж за Лига на конференциите.

Но най-важното на първо време е тимът от Кърджали да започне да вкарва голове и да се върне към победите, тъй като в последните си три официални мача – два за първенство и един за Купата, не успя да порази целта и логично записа три загуби, макар последната от тях да дойде след продължения в турнирен сблъсък.

Източник: nostrabet.com

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *