Феновете на Арда стягат редиците си, ще подкрепят отбора в понеделник срещу Пирин Благоевград

Галина АВРЕНЛИЕВА

Въпреки, че не продължихме напред за Купата на България след скандалното съдийство на Желев при срещата ни с ЦСКА 1948, ние от Футболен фен клуб „Арда“ ще подкрепяме отбора, ще го следваме при гостуванията му и ще го поддържаме на всеки мач, заяви за „Нов живот“ Бейтула Кумит.

Футболният фен клуб застава плътно зад решенията на треньора на „Арда“ Александър Тунчев и на ръководството.

Бейтула Кумит уточни, че е организиран безплатен превоз за привържениците на отбора, във връзка с предстоящото гостуване на „Пирин“ (Благоевград).

Двубоят е на 10 април. Сборен пункт за желаещите да гледат на живо мача е на паркинга пред стадион „Арена Арда“ от 9,30 часа, а тръгването е в 10:00 ч. С предимство са всички членове на фенклуба, както и предварително записаните.

 

За повече информация и записване може да се обаждате на тел. 0889735079.

Приканват се всички привърженици на „Арда“ да са облечени в синьо, каквито са клубните цветове на отбора.

Председателят на Фен клуба на „Арда“ Бейтула Кумит каза още, че започват гражданска подписка за изпълнение на проект за помощно игрище по футбол в парк „Простор“ до стадион „Арена Арда“ в Кърджали.

Припомняме, че преди време жители на Кърджали се обявиха против строежа на игрището, защото то ще бъде разположено на мястото на самолета пред стадиона.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *