Нигяр Наим от Езиковата стана учител на годината Сред номинираните от Кърджали в 26-тия Национален конкурс са и Сюлейман Мустафа и Иванка Марчева

Нов живот

Нигяр Наим от Езикова гимназия «Христо Ботев» в Кърджали получи Голямата награда „Учител на годината “ за успехи във всеобхватната си работа.

За 26-та поредна година Синдикатът на българските учители към КНСБ организира Националния конкурс “Учител на годината”. Връчването на отличията се състоя на тържествена церемония на 12 май в София.

В заключителния етап на конкурса бяха номинирани над 136 учители и директори на училища, които се състезаваха в десет категории.

В емоционално слово лидерът на най-големия синдикат в България Янка Такева изтъкна ролята на българските учители, тяхната отдаденост и важността им за развитието на обществото и извеждането на ценностите на преден план

Номинирани от община Кърджали бяха: Нигяр Наим- учител по немски език в Езикова гимназия “ Христо Ботев» – в направление „Наставници“, Сюлейман Мустафа – зам.директор в ОУ „Св.св.Кирил и Методий“ – в направление “ Директори“ и Иванка Марчева, учител по БЕЛ в ОУ “ Христо Ботев“ – село Миладиново – в направление “ Хуманитарно“ .

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *