Джебел изпрати 49 абитуриенти с послание: Използвайте всичко, което сте научили, за да променяте света и да постигнете големи успехи“!

Нов живот

„Вие сте едни от тези, които може да мислите, мечтаете и да се развивате свободно. Имате достъп до знания, технологии и опит, които никое от предходните поколения не е имало преди вас. Използвайте всичко, което сте научили, за да променяте света и да постигнете големи успехи“.

Пожеланието на кмета на Джебел Неджми Али към амбициозните млади хора. 49 абитуриенти изпратиха двете училища в града-СУ ,,Христо Ботев“ и ПГ ,,Руска Пеева“.

Радост, тъга и вълнение-емоциите, които завладяха младежите, които напускат своите школа и поемат към още по-високи цели.

„Днес е последният ден, в който прекрачвате прага на училището като ученици! Този ден е ваш, защото вие завършвате един етап от живота си и тръгвате по пътя на своето професионално развитие и с нетърпение очаквате бъдещите предизвикателства.

Тези години, прекарани заедно, са били изпълнени с много уроци, приятелства и спомени. Непрекъснато сте се развивали. Сега е време да покажете на света, че сте готови да се справите с предизвикателства, които ви очакват.

Спомняйте си своите учители с уважение и не забравяйте хубавите години в училище. Уроците за вас не свършват с последният учебен ден.

Използвайте предимствата на вашето образование и опита, които сте придобили през годините, за да допринесете за по-единна, просперираща и толерантна Европа“, пожела в своя поздравителен адрес кметът Неджми Али, който не успя да се включи в тържествата поради ангажименти в столицата.

На изпращането на абитуриентите бяха зам.-кметовете Емил Куцев и Ергин Юсеин, секретарят на община Джебел Хайрие Мехмед и началник отдел „Хуманитарни дейности“ Джейлян Сюлейман.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *