Светлинно шоу показват в Джебел за празника на града Общината е подготвила двудневна богата програма

Нов живот

Джебел се подготвя за празника на града. Екипи от специалисти тестваха светлинните и звукови ефекти на амфитеатъра тази вечер.

Истински букет от изпълнители ще се качи за първи път на сцената на новоизградения амфитеатър в Джебел. Той ще бъде открит официално на 19 май за празника на града.

Двудневните тържества за Деня на демокрацията отново ще са повод за хиляди усмивки по лицата на жителите на общината и нейните гости.

Официалната част на празника ще предшества богата музикална програма. През целия ден на сцената ще се изявяват танцови фолклорни групи от читалища в региона и град Бурса. Джебел ще се разлюлее вечерта и с концертите на Неджи Закиров, Ведат Билир и Есил Дюран. След лазерното шоу пък купонът продължава с участието на DJ Maestro.

Програмата продължава и на следващия ден. Състезание по майсторско управление на велосипед ще бъде последвано от представление на талантите от Общинските детски комплекси в областта на площад „19 май“.

Изложба на картини от местни художници, куклено шоу за децата, джелибол игри за малки и големи на стадиона, шах турнир, футболна среща на ветерани са включени и в празничния 20 май.

Вечерта музикалната програма продължава с изпълненията на фолклорна група “Sevgi Korosu” от Бурса, а кулминацията ще бъде концерт на Анелия.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *