Милко Багдасаров получи благодарствено писмо от министъра на образованието за номинацията му за ежегодната награда „Свети Иван Рилски“

Валери КОВАЧЕВ

Началникът на Регионалното управление на образованието в Кърджали Демитра Спасова връчи днес официално на директора на СУ „П. Р. Славейков“ Милко Багдасаров благодарствено писмо от министъра на образованието и науката проф. д-р Сашо Пенов за постигнати високи резултати в професионалната дейност и принос в развитието на българското образование. Той  получи номинация за ежегодната награда „Свети Иван Рилски“ .

Приемете искрените ни поздравления по повод номинирането Ви за ежегодната награда на Министерството на образованието „Свети Иван Рилски“ за постигнати високи резултати в професионалната дейност и принос в развитието на българското образование. Високо оценявам Вашата креативност при прилагането на нови и модерни методи на образование. Вие сте пример за родолюбие и осъзната отговорност. Продължавайте и занапред да мотивирате, вдъхновявате и да възпитавате Вашите ученици. Пожелавам Ви здраве, сили, ентусиазъм, за да бъдете добри посредници между сложния свят на знанието и посредниците на времето, за да направите училището още по-предпочитано и желано от младите хора, се казва в писмото от проф. д-р Сашо Пенов.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *