Училището в Черноочене изпрати „Випуск 2023 г.“, посреща ученици в обновени сгради

Исмет ИСМАИЛ

На празненството по повод най-светлият празник 24-ти май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, Средно училище „Христо Смирненски“ в Черноочене изпрати с балони, цветя и смях, премесен със сълзи зрелостниците от „Випуск-2023 г.“

Абитуриентите и възпитаниците получиха куп грамоти и награди за отличен успех успешно участие в различни международни и национални конкурси.

Директорът на СУ „Христо Смирненски“ Юлия Чортленева и училищното ръководство им пожела здраве, сили и устрем, за да успеят да реализират своите лични начинания, да придобият нови знания и преди всичко да бъдат здрави и щастлив.

Кметът на Община Черноочене Айдън Осман поздрави учителите и учениците с празника и заръча на абитуриентите да бъдат смели в постъпките си и много упорити. Той подчерта, че образованието е основен приоритет за община Черноочене.

В началото на седмица за показан отличен успех Община Черноочене награди шестима абитуриенти.

Айдън Осман съобщи, че предстои реализирането на втори етап за ремонт на прилежащи сгради на учебното заведение. След изпълнение на заданието учители и ученици ще усетят постигнатите най-високи европейски стандарти за енергоефективност и функционалност на средата за обучение.

Зрелостниците получиха поздравите на най-малките си съученици и преподавателите си. Представителите на „Випуск-2023 г.“ не скриха сълзите си, не скъпяха добрите думи и се вричаха да не се забравят. Те благодариха на възпитателите и семействата си, за подкрепата през годините. Поеха по своя път, с гордо вдигната глава, целеустремени и готови да се преборят с трудностите, които им предстоят.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *