Три момичета и две момчета от Арда бокс тръгват за медали в Ямбол На 6 юни започва Държавният личен шампионат за младежи и девойки

Валентина ИВАНОВА

На 6 юни в Ямбол се събират най-добрите боксьори на България при младежите и девойките. Там ще се проведе Държавният личен шампионат. Като един от водещите клубове в страната, „Арда бокс“ също ще участва в състезанието. Треньорът Стоян Узунов дори се надява неговите боксьори да се намесят в разпределението на медалите.

Треньорът Стоян Узунов

Самочувствие на селекционера дават досегашните успехи на боксьорите, които води. Десислава Бочукова, която ще се качи на ринга в категория 63 кг, вече е била вицешампион на страната. В първия си мач ще срещне Мария-Луиза Георгиева от Русе.

Другите две момичета от „Арда бокс“ са Пънар Мехмед /46 кг/ и Айсун Стоянова /+81 кг/.

Сред медалистите се е нареждал и Милен Иванов. Сега той излиза в традиционната си категория 71 кг срещу Михаил Славов от „Роял“. При младежите в първенството ще участва и Баръш Али в категория 63,5 кг. Противник в първия му мач в Ямбол е Георги Георгиев от отбора на домакините.

Доскорошната състезателка на „Арда бокс“ Алейна Мехмед, която премина в клуб „Локовомив“ – София, открива участието на първенството срещу Дарина Джакова от „Пирин“ в кат. 81 кг.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *