В Хоспис „Червен кръст“ закупиха с дарения 12 нови телевизора Кампанията за събиране на средства за обновяването на сградата продължава

Нов живот

От Областния съвет на БЧК – Кърджали съобщиха, че подетата преди време инициатива за подпомагане на дейността на „Хоспис Червен кръст“ е завършила с успех. По идея на София Кирева бе обявена кампания за закупуване на телевизори за обновяването на лечебното заведение. Само за месец бе   събрана сумата от 2492.00 лв. С нея са закупени 12 броя 32 инчови телевизори за пациентите.

Управителят на Хосписа Стела Каракашева  благодари на МЦ“Авицена“ ЕООД, д-р Шенол Юсеин, Рентгеново отделение към МБАЛ “Д-р Атанас Дафовски“АД,  Клинична лаборатория към МБАЛ “Д-р Атанас Дафовски“АД, адв. Динчер Хабиб, Борис Банев, Казино „Меджик“, анонимни  граждани и много приятели за изключително полезното за институцията дарение. Въпреки трудните времена, в които живеем, има хора, готови да помогнат на нуждаещите се. Това показва, че все пак ние се стремим към едно солидарно общество. Дарението е направено на точното място. Хосписът е с 18-годишна история, доказал е необходимостта от съществуването си  и се развива успешно през годините, каза Каракашева.

Кампанията за събиране на средства за обновяването на сградния фонд в „Хоспис Червен кръст“ продължава.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *