Десислава Бочукова от Арда бокс отново стана вицешампион

  • Милен Иванов остана на крачка от отличията

Валентина ИВАНОВА

Десислава Бочукова от „Арда бокс“ отново се класира на второ място в страната и се окичи със сребро в традиционната си категория 63 кг. Тя загуби от Мария-Луиза Георгиева от Русе.

Айсун Стоянова

На Държавният личен шампионат за младежи и девойки в Ямбол участваха над 200 състезатели. От кърджалийския клуб на ринга се качиха още две момичета – Пънар Мехмед /46 кг/ и Айсун Стоянова /+81 кг/. И двете участваха за първи път на републиканско първенство завоюваха бронзови медали.

Милен Иванов

При младежите Милен Иванов изигра силен последен мач в категория 71 кг срещу добре познат противник от Русе. Той водеше в първите два рунда, но накрая съдиите му отредиха ролята на губещ. В крайното класиране кърджалиецътт остана на 5 място сред участващите 25 боксьора в неговата категория. Баръш Али в категория 63,5 кг загуби още първия си мач и не продължи.

Доскорошната състезателка на „Арда бокс“ Алейна Мехмед, която премина в клуб „Локомотив“ – София, грабна златото в кат. 81 кг.

Боксьорите в Ямбол бяха зорко следени и от треньорите на националните отбори, които правят подбор на представителните селекции на България.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *