Италианско трио сопрано ще изнесе концерт на 13 юли в Дома на културата в Кърджали

Нов живот

Приключването на лятната академия на Общинския център за култура и младежки дейности /ОбЦКМД/ в Кърджали съвпада с едно необикновено ново концертно събитие на 13 юли, четвъртък от 19 часа в залата на Дом на културата. В годината на честването на 100-годишнината от рождението на голямото сопрано Мария Калас, три изключително талантливи и прекрасни италиански сопрани, Елена Роси, Марика Франчино и Виола София Нисио с невероятните си гласове са готови да изненадат цялата българска публика, каза директорът на ОбЦКМД Марияна Ликова.

За първи път италианското трио сопрано е в България. Не пропускайте възможността да се докоснете до тяхната изразителност и изящество. А заедно с Врачанския симфоничен оркестър под диригентството на очарователният маестро Христо Павлов, този проект се превръща в неповторимо преживяване, допълва тя.

Концертът е изпълнен с богата програма от класически оперни арии, неподражаеми италиански мелодии, хитове от Бродуей и избрани произведения от световната музикална сцена, които няма да оставят равнодушни никого от зрителите.

Билети се продават на касата на Дом на културата на цена 20 лв. и 15 лв.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *