„Плувно лято 2023“ очаква децата на Момчилград Заниманията ще стартират на 10 юли и ще продължат цял месец

Нов живот
Умения за плуване ще придобият деца от община Момчилград на възраст 6 до 12 години. Това ще стане в рамките на традиционното „Плувно лято“, организирано от община Момчилград, Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и Центъра за обществена подкрепа. Заниманията ще стартират на 10 юли и ще продължат цял месец. Децата ще бъдат тренирани от лицензирания инструктор Янчо Станков.
Официалното откриване на „Плувно лято 2023“ ще бъде на 10 юли от 9.30 часа в комплекс „Басейна“/зад стадион „Хасан Семерджи“/. Записването на желаещите да се включат в инициативата започва от 5 юли. Необходимо е само да представят медицинска бележка от личния лекар – /клинично здрав, няма контакт с остри заразни заболявания/ и да попълнят декларация за участие, на 2 етаж, стая 5 в сградата на Общинска администрация.
За желаещите да участват и в дейностите по колоездене, организирани от Община Момчилград в медицинската бележка е необходимо да се посочи, че се отнася както за „Плувно лято“, така и за обучение на безопасно колоездене. Дейностите по колоездене стартират от 11 юли.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *