Организацията на нашенци в Бурса се включва в Дните на Момчилград Новоизбраната председателка Местание Ефе дойде от Турция на среща с Илкнур Кязим

Нов живот

Сдружението на момчилградчани в турския град Бурса си избра нов председател – Местание Ефе. Тя пристигна в България и се срещна с кмета Илкнур Кязим, за да изразя своята готовност да се включи активно в подготовката на в 14-ата Международна среща на момчилградчани под надслов „Момчилград винаги в сърцето ми“, която започва на 24 юли и ще продължи до 29 юли.

Кметът на Момчилград Илкнур Кязим поздрави Местание Ефе за новата й позиция начело на едно от най-активните изселнически сдружения в южната ни съседка.

Вярвам, че топлите и ползотворни отношения между Община Момчилград и Сдружението на момчилградчаните в Бурса ще продължат да се разширяват, за да бъдем в полза на нашите съграждани. На работната среща заявихме още, че ще работим затова как да бъдем полезни с нови идеи и инициативи в сферите на обществения живот за изселниците ни в побратимената на Момчилград Голяма община Бурса. За нас е изключително важно като общинска администрация не само да подобряваме качеството на административното обслужване на жителите на общината, а също и на тези с двойно гражданство, заяви Илкнур Кязим.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *