Шестима мъже са застреляни при престрелка в Гърция Телата са открити в автомобил с германски номера

Шестима мъже са били застреляни в крайморски град в Източна Атика при гангстерска стрелба, която говори за война между съперничещи си престъпни групи.

Телата на мъжете са открити в автомобил с германски регистрационни номера и до него. На местопрестъплението са открити 9-милиметрови гилзи от куршуми. Източници посочват, че те може да са от албански произход, въпреки че полицията не разкрива никакви подробности относно самоличността им, съобщи „Катимерини“.

Според очевидци десетки изстрели са били чути около 18:00 ч. от кръстовището на улиците Арионос и Акрополеос в Артемида, град на около 20 км от Атина.

„Чухме изстрели, залп от много изстрели“, казва един от жителите, а друг разказва, че е бил „в къщата и изведнъж чух изстрели. Повече от 100-150 изстрела.“ Свидетел описва изстрелите като бързи, сякаш „се стреля от автоматични оръжия и от двете страни“.

Съобщава се, че разследващите издирват автомобил и мотоциклет, които може да са участвали в инцидента. Предполага се, че автомобилът на жертвите е бил нападнат от засада./БГНЕС

Източник: Sega.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *