Канят кърджалийци да се включат в в националната кампания „Да изчистим България заедно“

Нов живот

Община Кърджали за поредна година се включва в националната кампания „Да изчистим България заедно“ на Btv Media Group, която ще се проведе на 16 септември. Тазгодишното издание на мащабната доброволческа инициатива е под надслов „Готови сме!“ и цели да насърчи отговорното отношение и поведение за създаване на една по-чиста и красива среда за живот.

В тази връзка, Община Кърджали призовава жителите на града и на населени места в общината, ръководствата на учебни заведения, учреждения и институции, фирми и предприятия да вземат активно участие в почистването на обществените територии и на замърсените зони в населените места! Раздаването на чували и ръкавици на заявилите желание да се включат в инициативата ще се извършва от служители в отдел „Опазване на околната среда“ на 15 септември /петък/.

На 16 септември /събота/ събраните чували с отпадъци трябва да се поставят в близост до контейнерите за битови отпадъци.

За допълнителна информация: телефони 0361/67379, 0361/67380 и 0361/67381,  отдел „Опазване на околната среда“ при Община Кърджали.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *