Община Ардино се включва в кампанията „Нестле за Живей Активно“

Община Ардино за четвърта поредна година взема участие в националната инициатива на Национално сдружение на общините в Република България (НСОРБ), в партньорство с „Нестле България“ АД, в Националния конкурс за финансиране на общински проект „Нестле за Живей Активно! 2023“ в категория „Община с население до 50 000 души“.

„Нестле за Живей Активно! е мащабен дългосрочен проект, който има за цел да промотира физическата активност и балансираното хранене, които са проява на грижа към тялото ни и инвестиция в нашето здраве. Дори и да не разполагаме с време за сериозни занимания, винаги може да отделим малко време за разходка – да повървим пеша и да се заредим с енергия.

Съгласно тазгодишните условия за участие е необходимо включването на специални активности, които да промотират ходенето, танците и/или различни спортове като ефективен, забавен и полезен начин да останем активни всеки ден и вечер, навсякъде и през цялата година.

В тази връзка Ви приканваме до 10 октомври 2023 г. да вземете участие, след което да ни изпратите снимки, както и броя на участниците на ел. поща: ardino@abv.bg. Надяваме се, че със съвместни усилия тази година Община Ардино ще успее да се класира на първо място, с което ще има възможността да реализира проект на стойност 20 000 лв., свързан с активния начин на живот като спортни площадки, оборудване на спортни зали, спортни съоръжения и други, които ще се ползват свободно от всички.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *