Хасан Азис призна: Не се чувствам наказан от Ахмед Доган Ключов град в Родопите ще има нов кмет

Това, че ще има нов кандидат за кмет на Кърджали, означава приемственост, развитие и нови перспективи, каза в предаването „Още от деня“ по БНТ Хасан Азис, който е кмет на Кърджали от 2003 г., по повод издигането на Ерол Мюмюн за кандидат за кмет на града на предстоящите местни избори на 29 октомври.

Той добави, че издигането на нов кандидат на ДПС за кмет на Кърджали не е изненада за него, както и че не се чувства наказан от почетния председател на партията Ахмед Доган.

За мен промяната, която идва, е закономерна и се надявам нашият кандидат – млад и амбициозен, да продължи успешните проекти, които реализираме от 20 г. Чувствам се горд, удовлетворен и щастлив за възможността да бъда кмет на Кърджали и се обръщам с благодарност към почетния председател и кърджалийци за тази невероятна възможност, посочи Азис.

Той разкри, че кандидатите за кметове са били на 6-часов изпит в дома на Ахмед Доган.

Големият изпит предстои пред нас – да убедим жителите на община Кърджали, че това е правилният избор. Аз ще отида там с убеденост, че трябва да има приемственост, отбеляза кметът на Кърджали.

Той беше категоричен, че не би преминал в друга политическа партия.

От мен никой да не очаква друго, освен да участвам в кампанията на ДПС. Аз и моят екип ще защитим постигнатото през последните 20 г. Партийният изпит мина, сега трябва да минем и изпита на обществото и хората, каза още Хасан Азис.

Източник: fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *