ГЕРБ регистрира пълни листи за общински съветници във всички общини в областта

Нов живот

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Кърджали Никола Чанев е водач и на листатата за общински съветници. Това стана ясно днес на пресконференция, на която областният лидер Цвета Караянчева представи кандидатската листа. . На второ място в листата е Наим Наим –организационен секретар на структурата на ГЕРБ в Кърджали и дългогодишен общински съветник, а на трето Лидия Асенова, председател на общинската структура на ГЕРБ в Кърджали и общински съветник.

През годините съм работил не само за развитието на областния център, но и за развитието на малките населени места. От създаването си ГЕРБ на практика е единствената алтернатива на ДПС в смесените райони и гарант, че няма да има монопол на една политическа сила в органите на местното самоуправление, каза Наим Наим.

Като настоящ общински съветник искам да кажа колко е важна ролята на Общинския съвет и най-вече колко е важно да се гласува за Общински съвет. Всички решения за развитието на общината се взимат от един колективен орган – Общинския съвет. Там са дебатите, там се обсъждат решенията, там възникват споровете, изразяват се различни гледни точки. Затова е много важно да има един широк кръг от представителството на гражданството, да не доминира само една политическа сила, както е в момента. Нашата цел е да имаме сериозна група съветници,  изтъкна Лидия Асенова.

ГЕРБ регистрира пълни кандидатски листи за общински  съветници във всички общини в областта. В община Кърджали листата  е от 41 души. 30 процента в нея са нови лица. Ето кои са от първо до петнадесето място: Никола Чанев, Наим Наим, Лидия Асенова, Руслан Терзиев, Милена Димитрова, Гроздан Колев, Иван Добрев, Иван Гавазов, Ирина Чанкова, Светослав Костадинов, Али Салиф, Йорданка Господинова, Стоян Димитров, Милчо Енчев, Цветан Сербезов.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *