Никола Чанев: В Кърджали е дошло време да оскубем плевелите, за да има хляб на трапезата за всички

Валери КОВАЧЕВ

На 42 години съм. Роден съм и израснал в Кърджали и избрал тук да съградя своя дом и семейство. Съпруг съм и баща на един прекрасен син. Като човек съм отговорен, разумен, здравомислещ, оперативен. Вярвам, че съм добър администратор и добър ръководител и знам, че ще бъда един добър кмет, каза на пресконференция кандидатът за кмет на община Кърджали от ГЕРБ Никола Чанев. Той е икономист по образование, данъчен по професия. В момента изпълнява длъжността областен управител и е първият такъв, който повтаря управленски мандат в област Кърджали по волята на две различни проевропейски настроени правителства.

Смятам да водя кампания лице в лице с моите съграждани. Може да ме видите по улиците на Кърджали всеки ден да разговарям с тях и да черпя информация за проблемите, да съставям мнението си. Аз съм човек, който не търпи да вижда проблемите и да не търси начин за тяхното решение. Аз съм човек на когото му омръзна да гледа разрухата на своя роден град отблизо, да гледа как проблемите се трупат един върху друг с височината на планинска верига. Затова приех номинацията за кмет на Кърджали. В древните книги е записано има време за всичко – време да ореш, време да сееш и време да пожънеш. При нас в Кърджали е дошло време да оскубем плевелите, за да има хляб на трапезата на всички,  а не само за един обръч от фирми, а не само за партийни велможи. заяви Никола Чанев.

По думите му местната власт в Кърджали е доминирана от една партия последните двадесет години и тук се коренят основните проблеми. Аз съм гарант, че повече няма да има разхищения на бюджетни средства, аз съм гарант, че афери от типа на Мюмюн Али, златните парцели, продажбата на общински жилища на половин цена за богоизбрани ще останат назад в миналото. Искам моя град да е чист, подреден, с измити улици, с поддържани зелени площи, с достатъчно места за паркиране, работещо улично осветление и работеща спортна инфраструктура, редовно сметосъбиране и контрол върху застрояването, категоричен бе кандидатът за кмет Никола Чанев.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *